27 jan 2024 — 28 jan 2024

ROOMS

De derde editie van ROOMS staat gepland op 27 en 28 januari 2024, we hopen je dan weer te zien! Hou onze website en social media in de gaten. We zijn bezig met de voorbereidingen en het wordt geweldig.

ROOMS presenteert wervelende dansstukken, raadselachtig theater, experimentele jazz en dromerige films. In de kamers van Marres nemen jonge makers en gevestigde talenten je mee op een expeditie naar onontgonnen werelden.

ROOMS Performance Festival
Alesya Dobysh and Marina Alesya Dobysh (ROOMS 2023)
Foto: Sanne Peper

Open call: drie dansers

De derde editie van het performancefestival ROOMS vindt op 27 en 28 januari 2024 plaats in Marres, Maastricht. ROOMS brengt een choreografie van de Mexicaanse kunstenaar Mauricio Limon en performer Justine Olguin Massun.

Voor deze voorstelling zijn we op zoek naar drie dansers: V/M/X zijn allemaal welkom om zich aan te melden. De dansers moeten vier dagen beschikbaar zijn: twee voor repetities op 25 en 26 januari 2024 en twee voor voorstellingen op 27 en 28 januari 2024. De voorstelling is gemaakt voor een serie zeer bijzondere en fragiele jurken van zijde en leer, ontworpen door Mauricio Limon in samenwerking met Adriana Gonzalez Hulshof. 

Het is noodzakelijk dat mensen die geïnteresseerd zijn in deelname aan de voorstelling de maat van de jurken aanhouden: Taille 64, heupen 86, buste 79, schouders 47 cm (voorkant).

Geïnteresseerd? Stuur een video van 30 seconden plus beelden naar: mauriciolimon@gmail.com

Marres volgt de richtlijnen voor honorering in de CAO Toneel en Dans.

mauriciolimon.com

Marres streeft naar meer diversiteit in publiek, programmering en personeel. We moedigen mensen aan om te solliciteren die bijdragen aan deze diversiteit.

Voor de pers

Voor persverzoeken, beeldmateriaal en interviewaanvragen kun je contact opnemen met Julie Cordewener: julie.cordewener@marres.org.