Voorwaarden Marres Cadeaubon

Webwinkel

Om de cadeaubon te verzilveren gebruik je de code bij het afrekenen in de webshop van Marres. Het tegoed wordt automatisch verrekend.

Deze cadeaubon met unieke code geeft éénmalig recht op de aanschaf van producten ter waarde van de cadeaubon. Indien je meer dan het bedrag besteedt, dan wordt de waarde van je totale bestelling afgetrokken en kun je het resterende bedrag bijbetalen. De cadeaubon is niet inwisselbaar voor contantgeld. Als niet het volledige bedrag van de cadeaubon wordt besteedt, blijft het restant beschikbaar.

Museumwinkel

Om de cadeaubon te verzilveren gebruik je de code bij het afrekenen in de museumwinkel van Marres. Het tegoed wordt bij het afrekenen verrekend.

Deze cadeaubon met unieke code geeft éénmalig recht op producten ter waarde van de cadeaubon.  Indien je meer dan het bedrag besteedt, dan wordt de waarde van je totale bestelling afgetrokken en kun je het resterende bedrag bijbetalen aan de kassa (contant of pin). De cadeaubon is niet inwisselbaar voor contant geld. Als de cadeaubon niet volledig besteedt wordt, blijft het restant beschikbaar.