04 apr 2024

Locatie: School of Business and Economics, Maastricht

Senses-Based Learning Symposium

Training the Senses: The Body Here and There
Foto: Rob van Hoorn

De tweede editie van het Senses-Based Learning Symposium vindt plaats in Maastricht. Het symposium bevat presentaties van het kernteam van Senses-Based Learning en haar ambassadeurs van de School of Business and Economics en de faculteit Psychologie en Neurowetenschappen, evenals presentaties van studenten en collega’s die betrokken zijn bij zintuiglijk onderzoek.

Binnen het programma nodigde Marres al eerder studenten uit in de tentoonstelling Opaque Spirits als onderdeel van hun onderzoek naar de waarneming. Marres werkt samen met de Maastricht University in het Comenius-project om de relevantie van zintuiglijke training binnen alle faculteiten van de universiteit te benadrukken.

Dit symposium dient als platform om dieper in te gaan op het fascinerende domein van zintuiglijk leren, waarbij samenwerking en uitwisseling van kennis worden bevorderd onder de deelnemers.

Senses-Based Learning wil het belang van zintuiglijk leren voor universitaire studenten in hun beroepspraktijk bevestigen. Dit doet Senses-Based Learning door het ontwikkelen van interventies en cursussen in het huidige curriculum, faculteit breed. Marres neemt deel aan het ontwikkelen van de opdrachten die voortkomen uit de kunstenaarspraktijk, in de vorm van art based research

Meer informatie over ons educatieprogramma maastrichtuniversity.nl