Vrijwilligers gezocht

Marres is een Huis voor Hedendaagse Cultuur in Maastricht met een prachtige tuin en een geweldig restaurant. Marres maakt tentoonstellingen en organiseert lezingen, performances en allerhande projecten gewijd aan de taal van de zintuigen. Hierbij werkt Marres met beeldend kunstenaars, muzikanten, vormgevers, performers, dansers en theatermakers.

vrijwilligers gezocht

Wie zoeken we?

Als vrijwilliger bij Marres ben je onderdeel van het huis en zijn bewoners. Jouw bijdrage is essentieel voor het verloop van de dagelijkse activiteiten op de vloer. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Het ontvangen van gasten
  • Het bedienen van de kassa
  • Suppoosten op zaal in de tentoonstelling
  • Het ondersteunen bij openingen of andere evenementen

Wat biedt Marres?

Je werkt in een dynamische omgeving waarin de uitwisseling van ideeën een belangrijke rol speelt. Ook ervaar je van dichtbij hoe een tentoonstelling vormgegeven wordt met als groot pluspunt het ontmoeten van de kunstenaars, cultuurliefhebbers en een team van kunstprofessionals. Verder:

  • Krijg je als vrijwilliger je een uniek kijkje achter de schermen van een kunstinstelling, door bijvoorbeeld een dag mee te lopen met de afdeling educatie of productie.
  • Ontvang je een vrijwilligersvergoeding van €5,00 per uur. Het aantal uren zijn in overleg te bepalen.
  • Marres gelooft in wederkerigheid: als vrijwilliger zet je je in voor Marres en zijn projecten, maar investeren we ook in jou als teamlid. Marres biedt trainingen op het gebied van presentatietechnieken en organiseert dagjes uit in het kader van teambuilding.

Spreekt bovenstaande je aan en wil je onderdeel worden van de familie van Marres? Stuur dan je motivatie en cv naar werken@marres.org en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Diversiteit

Marres streeft naar meer diversiteit in publiek, programmering en personeel. We moedigen mensen aan om te solliciteren die bijdragen aan deze diversiteit.