Groepsbezoeken

groepsbezoeken

Als je Marres wilt ontdekken met familie, vrienden of collega’s, boek dan een groepsbezoek. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten. Marres biedt rondleidingen aan door de tentoonstelling met of zonder een gids. Maar het is ook mogelijk om de tentoonstelling te bezoeken en een van de speciale wandelingen door de omgeving te maken. Ten slotte biedt Marres een Full Senses pakket.

Vanaf 10 personen hanteren we een groepskorting van 20% op de entreeprijs.

Interesse in het reserveren van een pakket? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naam / name(Vereist)
Keuze pakket / packet choice(Vereist)
Kies hier welk pakket je wenst
Noteer hier de gewenste datum, tijd en andere zaken waar wij rekening mee moeten houden. Wij proberen dit zoveel als mogelijk in acht te nemen maar door verschillende factoren kan het zijn dat de gewenste datum en tijd niet beschikbaar is. We komen dan in overleg tot een nieuwe datum. – ENG: Write down the desired date, time and other things that we have to take into account. We try to take this fit as much as possible, but due to various factors, the desired date and time may not be available. We will then come to a new date in consultation.