Algemene voorwaarden

Heb je online een ticket gekocht?

  • Je kunt het ticket zowel uitgeprint als mobiel meenemen, onder de voorwaarde dat de QR code duidelijk leesbaar is.
  • Het annuleren van tickets is niet mogelijk. Wijzigingen minimaal 48 uur van tevoren doorgeven. Wijzigingen onder voorbehoud.
  • Tickets kunnen niet worden gerestitueerd.
  • Kortingen en Vriendenpassen worden bij aankomst op geldigheid gecontroleerd.

Privacy Policy

Als je online tickets wilt aanschaffen, vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om je beter van dienst te kunnen zijn. Denk daarbij aan het toesturen van de kaarten naar je e-mailadres en het opmaken van de factuur. Ook kunnen we je na je bezoek eenmalig mailen met de vraag een enquete in te vullen.
De gegevens worden opgeslagen op (beveiligde) servers en niet verstrekt aan derden. Wij voldoen aan alle toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming.

Ruilen en retourneren van producten

Artikelen (tassen, t-shirts en andere producten) kun je in ongebruikte staat binnen 14 dagen ruilen of retourneren met opgaaf van reden (bv transportbeschadiging of incompleet). Indien je de bestelling via PostNL Pakketservice ontvangen hebt, kun je het pakket retourneren door het af te geven bij een PostNL servicepunt met vermelding van “retour afzender”.
Wanneer je de bestelling ontvangen hebt, dien je deze meteen te controleren. Let op dat kleuren enigszins kunnen afwijken van de foto.

Artikelen, die retour worden aangeboden, dienen in de originele en gesloten verpakking te worden teruggestuurd. Hierbij is het belangrijk dat de oorspronkelijke verzendsticker zichtbaar is voor de koerier. Ook accepteren wij alleen ongewassen retourzendingen, vrij van haar, vlek en pluis.

Mochten er nog onduidelijkheden zijn, kunt u telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0) 43 327 02 07 of per mail info@marres.org