Out of Storage

Kriskras-rondleidingen voor groepen

Tijdens de groepsrondleiding kreeg u informatie over de tentoonstelling Out of Storage en de collectionerende instelling FRAC Nord-Pas de Calais. In de tentoonstelling konden individuele bezoekers via verschillende routes over de schouder van een expert de verborgen functies van een collectionerende instelling, zoals restauratie, educatie, onderzoek en presentatie, ontdekken. Vanuit een vogelperspectief werden in de rondleiding de diverse routes geïntroduceerd en de verschillende perspectieven in de groep bediscussieerd. Iedere gids had een eigen rondleiding met zelf gekozen kunstwerken voorbereid. Aansluitend aan de rondleiding kkn de tentoonstelling op eigen gelegenheid worden bezocht. U kon een geïnformeerde keuze maken voor een route of een individuele weg door de tentoonstelling.

De rondleidingen duurden 1 uur en kostten € 60 (excl. entree) per groep van max. 15 personen en konden in de talen Nederlands, Engels, Duits, Frans en Italiaans worden geboekt.

Om ervoor te zorgen dat een gids op de gewenste termijn beschikbaar was, vroegen wij u rondleidingen tot uiterlijk twee weken voor de geplande datum te boeken.

Begintijden van de rondleidingen:

Woensdag - Zondag:
11.00, 12.30, 14.00 en 15.30 uur

Voor groepsrondleidingen in Duits, Frans of Italiaans, voor rondleidingen binnen twee weken of bij vragen kon u contact opnemen met Out of Storage.

Bij de boeking van een rondleiding gold een korting van € 3 per entreebewijs (entree € 7 in plaats van € 10 per volwassene). De entreekaartjes kocht u, met uw aankoopbewijs van de rondleiding, met deze korting bij de kassa van Out of Storage.

Ahmet Ögüt, On the Road to other Lands, 2008